Τούρτα αμυγδάλου
www.chefoulis.gr
Υλικά Για το παντεσπάνι Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 200 γρ κοσκινισμένο Αυγά 4 τεμ σε θερμοκρασία δωματίου Ζάχαρη 250 γραμ Μπέικιν πάουντερ …
Υλικά Για το παντεσπάνι Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 200 γρ κοσκινισμένο Αυγά 4 τεμ σε θερμοκρασία δωματίου Ζάχαρη 250 γραμ Μπέικιν πάουντερ …
Μια τούρτα κόλαφος… σοκολατένιος. Όσοι την απόλαυσαν ήθελαν κι άλλο… Η τούρτα αυτή έγινε για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του …
Εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή για τιραμισού! Για το πότισμα του παντεσπανιού 150 μλ γαλα 4 κ,γλ. κακαο 10 κ, γλ. …
Ανάλαφρη, σχεδόν αφρός που ίπταται, άγλυκη, με γεύση αμυγδάλου και αισθητή την παρουσία του αλκοόλ. Νομίζω είναι το ιδανικό γλυκό.