Η ΑΠΟΛΥΤΗ SERANO TOY ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ
Για το παντεσπάνι: 125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 20 γρ. κακάο 5 αυγά 125 γρ. ζάχαρη Για το …
Για το παντεσπάνι: 125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 20 γρ. κακάο 5 αυγά 125 γρ. ζάχαρη Για το …
Μια υπερπαραγωγή από τον Στέλιο Παρλιάρο που ο καθένας θα ‘πρεπε να δοκιμάσει μια φορά στη ζωή του.
Υλικά Βάση 120 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 30 γρ. κακάο 5 αυγά 125 γρ. ζάχαρη Σιρόπι 300 γρ. νερό 200 γρ. ζάχαρη …
H χειμωνιάτικη εκδοχή της πολυαγαπημένης Πάβλοβας, η οποία αντί για φρέσκα ανοιξιάτικα φρούτα του δάσους όπως φράουλες και μούρα ετοιμάζεται …
Είναι ένα πολύ εύκολο, γρήγορο και εξαιρετικά γευστικό γλυκό, έτοιμο σε μόλις λίγα λεπτά, εάν οι μαρέγκες είναι έτοιμες. Αντί …
Φτιάχνουμε βήμα-βήμα την αγαπημένη τούρτα των παλαιών ζαχαροπλαστείων.Συμβουλή Εάν δεν διαθέτουμε θερμόμετρο, μπορούμε να διαπιστώσουμε τη θερμοκρασία του σιροπιού, αν …