Συνταγές για ζυμαρικά
Αυθεντική Ιταλική Αματριτσιάνα!
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτάΥλικά για 4 μερίδες:500 γρ. λιγκουίνι ή σπαγγέτι200 γρ. πανσέτα καπνιστή1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο250 …
Συνταγές για ζυμαρικά
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτάΥλικά για 4 μερίδες:500 γρ. λιγκουίνι ή σπαγγέτι200 γρ. πανσέτα καπνιστή1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο250 …
Η πιο νόστιμη Αματριτσιάνα (Amatriciana) είθισται να γίνεται με Bucatini και μόνον άλλα 4 ακόμη υλικά, αποτελώντας μια απ’ τις …
Σπαγκέττι αλ’ αματριτσάνα ή αλά ματριτσάνα, πρόκειται για μία παραδοσιακή, χωριάτικη συνταγή, που περιέχει φυσικά, τα τοπικά υλικά της περιοχής …
Μπουκατίνι αλά αματριτσιάνα, ένα παραδοσιακό πιάτο της ιταλικής κουζίνας, το οποίο ετοιμάζεται με διάφορες παραλλαγές. Μερικοί λένε ότι αυτό το …
Καλημέρα σας! Καλό μήνα! Τί κάνετε; Ελπίζω να είστε καλά! Τί λέτε… φτιάχνουμε σήμερα μια απλή, η δεύτερη πιο απλή …
Υλικα 350 γρ. μποκατινι ή σπαγγετι 150 γρ. μπεικον 1 κρεμμυδι 1 κοκκινο πεπεροντσινο (μικρη κοκκινη καυτη πιπεριτσα) 10-12 ντοματακια …
Υλικά 500 γραμμάρια βίδες 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 4-5 φέτες μπέικον κομμένο σε λεπτές λωρίδες 200 γραμμάρια μανιτάρια φρέσκα …
Τα ζυμαρικά All’Amatriciana είναι μια πολύ εύκολη, γρήγορη και νόστιμη συνταγή, με λίγα και απλά υλικά. Είμαι σίγουρη όμως πως …
Υλικά συνταγής για τα ζυμαρικά 500γρ. πένες (ένα πακέτο) νερό (5L για το βράσιμο) 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 500γρ. …
ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -500 γραμ. σπαγγέτι -100 γραμ. μπέικoν -½ κουτ. της σούπας ελαιόλαδο -1 πιπερiτσα καυτερή ψιλοκομμένη -1 …
Συνταγή από διαγωνισμό του Γαστρονόμου. Υλικά 1 πακέτο σπαγκέτι 4 ώριμες ντομάτες 1 μεγάλο κρεμμύδι 4 σκελίδες σκόρδου 5 φέτες …
Η Αματριτσιάνα είναι από τα πιο γνωστά Ιταλικά πιάτα. Εμείς, θα αντικαθικαταστήσουμε το μπέικον με ζαμπόν γαλοπούλας. Έτσι το φαγητό …
500 gr. πένες 1/4 φλ. ελαιόλαδο2 κομμάτια πανσέτα1 μικρό κρεμμύδι ξερό…
Για τους λάτρεις της κλασικής ιταλικής κουζίνας. Γιατί δεν είναι ανάγκη να πηγαίνουμε στην Ιταλία, μπορούμε και μόνοι μας!
Με τον δικό μου τρόπο…..Για αυτούς που αντέχουν τα καυτερά!!!Προσθέτουμε τα ντοματίνια και σβήνουμε με το κρασί.Αφήνουμε 2′ και προσθέτουμε …