Συνταγές για ζυμαρικά
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΠΑΝΤΖΑΡΙΟΥ
θα χρειαστούμε 1 πακέτο λιγκουίνι ή σπαγγέτι 400 γρ παντζάρια 150 γρ καρυδόψιχα 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο λίγη πράσινη …
Συνταγές για ζυμαρικά
θα χρειαστούμε 1 πακέτο λιγκουίνι ή σπαγγέτι 400 γρ παντζάρια 150 γρ καρυδόψιχα 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο λίγη πράσινη …
Στην κατάψυξη μου υπάρχουν σακουλάκια με αρακά, μπάμιες, φασόλια χάντρες και ρεβίθια προβρασμένα.Για χάριν δικής μου ευκολίας είναι σε μικρές …
Το αυθεντικό pesto alla Genovese (πέστο βασιλικού) προέρχεται απ’ τη περιοχή Liguria στη Βόρεια Ιταλία που έχει πρωτεύουσα τη Genoa….
Ας ξεκινήσω πρώτα με τον ορισμό. «Πέστο» στα ιταλικά, ουσιαστικά είναι ένας όρος που αναφέρεται σε οτιδήποτε χτυπιέται σε ένα …
Η περίοδος της νηστείας είναι η πιο κατάλληλη για να ετοιμάσουμε τα πιο νόστιμα μακαρόνια με πέστο και καλαμάρι.
Τα ζυμαρικά είναι ένα μια πρώτη ύλη πασπαρτού που μπορεί να συνδυαστεί με ένα πλήθος υλικών, δίνοντας κάθε φορά και …
Μια πολύ διαφορετική καρμπονάρα που βασίζεται στον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής της καρμπονάρας συνδυάζοντας ένα αρωματικό πέστο με βάση τον αρακά.
Το σπαγγέτι με το πέστο αβοκάντο υπήρξε από τις συνταγές που ξαφνιάζουν πολύ ευχάριστα για διάφορους λόγους. Πρώτα απ’ όλα …
Το πέστο ήταν μυρωδάτο και φρεσκότατο, αλμυρό με γλυκόπικρες νότες από το kale, και η προσθήκη στο τελικό πιάτο λίγης …
Το παντζάρι είναι από τα αγαπημένα μου, δεν θα το κρύψω… Και ο συνδυασμός του με τα ζυμαρικά -που είναι …
Η εποχή των σπαραγγιών έφτασε και έψαχνα εδώ και μέρες αφορμή για μια νέα συνταγή με πρωτότυπη ιδέα, ώστε να …
250 γρ spaghetti ή άλλο μακρόσχημο ζυμαρικό 1 ώριμο αβοκάντο 1 σκελίδα σκόρδο 25 -30 μικρά (10-15 μεγάλα) φύλλα φρέσκου …
Θα χρειαστούμε: 250 γρ. πένες μισό βαζάκι σπαράγγια ή 1/4 ματσάκι ανα είναι της εποχής 10 ντοματίνια cherry 3 κ.σ. …
Έτσι, όταν βλέπω πως αρχίζουν και μαζεύονται αρκετά, τα συνδυάζω. Αυτή η μέθοδος εφαρμόζει καλύτερα στα κοντά ζυμαρικά. Το βασικό …
Μια πρωτότυπη μακαρονάδα με πέστο καρότου μας προτείνει αυτή η συνταγή. Η μυρωδιά της είναι απίστευτη, η γεύση της υπέροχη …
Ένα πιάτο ζυμαρικών άκρως μεσογειακό και λαχταριστό, ξεχωρίζει τόσο για τη γεύση του όσο και για τα μοναδικά του αρώματα!
Η κλασσική ιταλική σάλτσα πέστο χρησιμοποιώντας μπρόκολο και σπανάκι για να τη φτιάξουμε, αντί για βασιλικό!
Υλικά – ½ κιλό σπαγγέτι ολικής άλεσης – 300 γρ. αρακάς βρασμένος για 10 λεπτά σε μπόλικο αλατισμένο νερό και …
Υλικά για 2 άτομα: 250 γρ. πένες 150 γρ. πιπεριές χρωματιστές 1 μικρό κρεμμύδι ξερό 50 γρ. κάσιους ωμά χωρίς …
500 γρ. ζυμαρικά βίδες 200 γρ. μπέικον γαλοπούλας Ferrano Ifantis 80 ml λευκό κρασί 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 κ.σ. βούτυρο …