Συνταγές για ζυμαρικά
Τραχανάς
Καλό χειμώνα!!! DSC_0012 Υλικά 5 λίτρα γάλα από βοσκό μισό πρόβειο και μισό γίδινο 8 κιλά αλεύρι για όλες τις …
Συνταγές για ζυμαρικά
Αυτή την συνταγή την έχω δοκιμάσει σπίτι του αγοριού μου και μου έχει αρέσει πολύ και είπα να την μοιραστώ …
Μια φορά κι ένα καιρό, πολλά χρόνια πριν, ήταν ένα κοριτσάκι που όταν πήγαινε τέτοια εποχή, στο πατρικό του σπίτι …
Φαγητάκι σπέσιαλ έτοιμο σε 30 λεπτά, προτίμησα να το κάνω καυτερό αλλά αν δεν το αντέχετε μπορεί να παραλείψετε το …
Υλικά2 κιλά γάλα 1 και 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό 1 πρέζα αλάτι αλεύρι όσο πάρει …
Ο ξινόχοντρος, ο χόντρος ,ο τραχανάς, ο ξινός ή όπως τον λένε είναι μεγάλη εφεύρεση, άλλοι τον κάνουν σούπα, άλλοι …
Τα μανιτάρια μας αρέσουν ιδιαίτερα και τα χρησιμοποιούμε σε πολλές συνταγές μας, καθώς προσθέτουν ξεχωριστή γεύση και υφή. Σήμερα όμως …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 59” 31/01/2013, ΞΥΝΟΧΟΝΤΡΟΣ ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΙΝΤΑΝΟΥ, ΨΗΤΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ
Μια συνταγή που την τηρούν οι Μανιάτισσες νοικοκυρές και είναι εύκολη και πεντανόστιμη!!!!!
Εύκολη, γρήγορη και πάνω απ’ όλα νόστιμη συνταγή για κοκκινιστό τραχανά με μελιτζάνες τσακώνικες.
Υλικά (για 4 άτομα): 200 γρ. μπιζέλια 200 κουκιά 4 σπαράγγια 200 γρ. τραχανά 150 ml ξινόγαλα 100 γρ. φέτα …
Υλικά: βούτυρο , ζάχαρη , κρεμμύδια , κύβο βοδινού , πασάτα ντομάτας , τραχανά , τσίλι
Σήμερα, λοιπόν, τραχανάς… αλλά ένας τραχανάς που κάνει παρέα με πεντανόστιμα μανιταράκια και μια νότα υπόξινη από λιαστή ντομάτα και …
Από τον Chef Δημήτρη Παμπόρη…
Το σπανάκι έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε σίδηρο και βιταμίνες Α ,C, Ε και Κ, χλωροφύλλη, άλατα ιωδίου και σαπωνίνες. Είναι …
Από τις γυναίκες του κέντρου γεύσεων “Αρκαδιανή”.Ημερομηνία Προβολής: 22/02/2011…
Υλικά 3 κιλά σπασμένο στάρι 3 1/2 λίτρα γάλα αγελάδος ή κατσικίσιο 1 κ. γλυκού αλάτι…
Βελουτέ σούπα…γάλακτος!!! Υλικά 4 κούπες νερό 1 κούπα τραχανά ξινό ή γλυκό 1 κούπα γάλα 1 κ.σ. βούτυρο καλό 1 …
Υλικά και εκτέλεση Φτιαχνουμε το προζυμι με νερο, αλευρι και λιγη μαγια απο τον φουρνο της γειτονιας. Το αφηνουμε δυο …
Νομίζω ότι αξίζει να δοκιμαστεί…είναι τόσο εύκολη συνταγή…