Σπιτική ζύμη για γλυκιά τάρτα
Τελικά κατέληξα σε αυτήν εδώ τη συνταγή που είναι στα μέτρα μου και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία. Μπορείτε να κάνετε …
Τελικά κατέληξα σε αυτήν εδώ τη συνταγή που είναι στα μέτρα μου και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία. Μπορείτε να κάνετε …
Ιδανικό για τις πίτες μας τώρα με τις ζέστες! Αυτή η εποχή μπορώ να πω πως είναι η καλύτερη του …
Η ζύμη κουρού λίγο πολύ είναι η ίδια. Άλλος βάζει μαργαρίνη, άλλος ηλιέλαιο, άλλος γάλα άλλος γιαούρτι και πάει λέγοντας. …
Φτιάξτε τις κρέπες και μετά γεμίστε τις με ό,τι υλικό θέλετε Recipe by Sitronella…
Εξαιρετικά γευστικές κρεπούλες για όσους αγαπάνε τις γλύκιες γεύσεις. Λίγα μυστικά ακόμα Το μείγμα γίνεται λίγο γλυκό λόγω της ζάχαρης, …
Μας αρέσει γλυκιά αλλά μας αρέσει και αλμυρή. Οι κρέπες είναι ένα από τα αγαπημένα φαγητά όλων και η συνταγή …
Τυροπιτούλες κουρού απλά πεντανόστιμες !!!
Λίγα μυστικά ακόμα Πάντα χρησιμοποιώ λιγότερο από 1 κιλό αλεύρι αλλά δεν το μέτρησα ποτέ να δω πόσο είναι….
Αγαπώ τάρτες!!! Αλλά με τόσο βούτυρο μέσα είναι “καταστροφικές”. Σκέφτηκα ότι η τάρτα είναι ένας τρόπος να μεταφέρεις το φαγητό …
Μια εύκολη συνταγή για νόστιμες κρέπες από την αγαπημένη μας Δέσποινα Βανδή!
Ίσως να είναι το ωραιότερο χωριάτικο φύλλο, που μπορούμε να κάνουμε. Ανοίγει πάρα πολύ εύκολα και έχει σίγουρη επιτυχία, όποια …
Μαγικές: όπως εμφανίζονται, εξαφανίζονται!
Είναι μια πανεύκολη και πεντανόστιμη συνταγή για γλυκές και αλμυρές κρέπες του Στέλιου Παρλιάρου.
Δείτε τον καλύτερο τρόπο για τηγανιτά!!
Ένα πάρα πολύ εύκολο φύλλο, αφράτο και τραγανό, για να φτιάξουμε πολύ νόστιμες πιτούλες.Ανοίγει χωρίς καθόλου κόπο, κι έχει σίγουρη …
Από τις πιο αγαπημένες και εύκολες συνταγές για την παρέα είναι οι κρέπες. Το μείγμα που θα κάνεις μπορεί να …
Υλικά 3 1/2 κούπες αλεύρι 200 γρ. γιαούρτι 250 γρ. μαργαρίνη 1 αυγό μπέκιν πάουντερ αλάτι πιπέρι
Οι συγκεκριμένες κρέπες είναι εύκολες και πάρα πολύ νόστιμες! Μπορείτε να τις σερβίρετε στο πρωινό σας με μπανάνα, γιαούρτι και …
Αυτή είναι η πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή για να φτιάξουμε ζύμη για τάρτες. Οι Γάλλοι τη λένε ζύμη μπριζέ …