99
Η σεφ Νένα Ισμυρνόγλου «κοκκινίζει» τα φιλέτα κοτόπουλου στο άψε-σβήσε. Υλικά 500 γρ. παπαρδέλες η άλλα ζυμαρικά της αρεσκείας μας 2 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου, κομμένα σε κύβους 1,5 εκ. 1 κονσέρβα ολόκληρα ντοματάκια, ψιλοκομμένα (ή 4 μέτριες, ώριμες ντομάτες, ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες, στην εποχή τους) 2 σκελίδες σκόρδου (ή όσο θέλετε), «σπασμένες» ελαφρώς, ώστε να ανοίξουν κάπως αλλά να μη διαλυθούν...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr