Ο πιο εύκολος τρόπος να ψήσουμε σουβλάκια και λουκάνικα σε σχάρα μέσα στην κουζίνα μας, και να γίνουν πολύ μαλακά …
Συνταγές για Συμβουλές
-
faghta-giagias.blogspot.com
-
Η υγιεινή και η καθαριότητα έχει συνδεθεί άρρηκτα με το πλύσιμο είτε με ζεστό είτε με κρύο νερό. Επιτυγχάνεται λοιπόν …
-
Όταν στη μαζεύουν από το χωράφι, που ευωδιάζει… πως τη φτιάχνεις; Ευδοκιμεί σε αφθονία στα Κυκλαδονήσια. Απλά και εύκολα. , …
-
Το κρεμμύδι είναι ένα λαχανικό με πολύ συχνή χρήση στην ελληνική κουζίνα και όχι μόνο. Αποτελεί ένα από τα πιο …
-
Το πρώτο πράγμα που μαθαίνει κανείς πάνω στη μαγειρική είναι πώς να φτιάχνει μια μακαρονάδα. Θεωρείται ένα από τα πιο …
-
Μυστικά για τέλεια καρυδόπιτα Πόσες φορές έχετε φάει ένα λαχταριστό κομμάτι καρυδόπιτα και στάζουν σαν ζουμί τα σιρόπια ή μένουν …
-
Ο κουρκουμάς ένα μπαχαρικό που κερδίζει τις εντυπώσεις Ο κουρκουμάς ανήκει στην κατηγορία των μπαχαρικών και είναι ένα συστατικό που …
-
Τα πιάτα με κιμά είναι από τα πιο δημοφιλή παγκοσμίως. Είναι μια εύκολο, νόστιμο και ιδιαίτερο υλικό που, μαγειρικά, έχει …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Με τη γλυκιά αλλά αλμυρή γεύση και το ζεστό, ζωντανό χρώμα της, η γλυκοπατάτα είναι ένα απαραίτητο συστατικό του χειμώνα. …
-
Λατρεύω γενικά τα αφράτα και τραγανά κουλουράκια με πορτοκάλι, με βούτυρο και ειδικά τα πασχαλινά κουλουράκια και τα σμυρνέικα. Για να …
-
Φτιάχνεις κέικ, ρεβανί ή κάποια συνταγή που ζητάει αλεύρι που φουσκώνει μόνο του ή φαρίνα με διογκωτικά και δεν έχεις …
-
Αποτελώντας την βάση της μεσογειακής διατροφής και αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής γης, τα όσπρια είναι ίσως ο καλύτερος σύμμαχος μας …
-
Αρχικά θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι σε οποιοδήποτε είδος κουζίνας, τα τηγανητά φαγητά έχουν την θέση τους ενώ είναι κοινό …
-
Οι σπόροι chia (τσία) προέρχονται από το φυτό της ερήμου Salvia η ισπανική της οικογένειας των Χειλανθών. Ο σπόρος Salvia …
-
Το λαρδί ή γλίνα, είναι ένα εκλεκτό ζωικό λίπος, που για χιλιάδες χρόνια βρίσκεται στην ανθρώπινη διατροφή. Παραδοσιακό μαγειρικό λίπος…
-
Βάζουμε τα κρέατα τις επιλογής μας στην γάστρα.Εμείς επιλέξαμε μοσχάρι, χοιρινό και αρνάκι.Αναμειγνύουμε το κρασί με το λάδι, την μουστάρδα, …
-
Οι δίπλες είναι παραδοσιακό γλυκό Χριστουγέννων και φτιάχνονται σε όλη την Ελλάδα. Έχουν τραγανή, φουσκαλιαστή ζύμη που θρυμματίζεται στο στόμα. Οι …
-
Τα γλυκά κουταλιού ανήκουν στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και μπορούν να γίνουν με όλα τα φρούτα και τα λαχανικά της …
-
Γιατί όμως ο άνθρωπος πρέπει να καταναλώνει λιπαρά οξέα;
-
Επιτέλους Αύγουστος και φεύγουμε για διακοπές. Τι κάνουμε όμως με τα τρόφιμα που έχουμε στο ψυγείο μας; Φρούτα και λαχανικά …