46
...Το colache είναι ένα μεξικάνικο μαγειρεμένο συνοδευτικό πιάτο λαχανικών, που έχει τις ρίζες του στην Αζτέκικη κουζίνα. Γίνεται κυρίως με κολοκύθα, καλαμπόκι, πράσινη πιπεριά και ντομάτες αλλά μπορούν επίσης να προστεθούν πράσινα φασολάκια και στην καλοκαιρινή βερσιόν η κολοκύθα να αντικατασταθεί από κολοκυθάκια. Yπάρχει δε και η (πιο σύγχρονη) βερσιόν της σούπας, όπου στα κολοκύθια προστίθενται χρωματιστές πιπεριές και μοιάζει λίγο πολύ με μινεστρόνε....
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com