by admin

Μουσταλευριά Πετιμεζιού & Μαυροδάφνης

No ratings yet

[cbxwpbookmarkbtn]

Υλικά

Η Μουσταλευριά είναι ένα απλό, απλούστατο επιδόρπιο που έρχεται από το αρχαίο μας παρελθόν να γλυκάνει το παρόν μας. Προστέθηκε Μαυροδάφνη για μεθυστικό άγγιγμα και ένταση στη γεύση. Είναι παραδοσιακό ελληνικό γλύκισμα, που έχει ως κύριο συστατικό του τον μούστο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es
Κατηγορία: Κρέμες
Περισσότερες συνταγές: μουσταλευριά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.kitchenstori.es