66
Υλικά
- ελαιόλαδο 4 κσ
- κιμάς μοσχαρίσιος 1 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 4 σκελ
- δεντρολίβανο 1 κγ
- θυμάρι 1 κγ
- εστραγκόν 0.5 κγ
- κόκκινο κρασί 250 ml
- χυμός ντομάτας 300 γρ
- κεφαλοτύρι 80 γρ
- πατάτες 8 τμχ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- γάλα φρέσκο 250 ml
- βούτυρο 1 κσ
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
- κεφαλοτύρι 100 γρ
Υλικά συνταγής Για τον κιμά: 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, πολτοποιημένο στο μούλτι 4 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες στο μούλτι 1 κ.γ. φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο 1 κ.γ. φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο 1/2 κ.γ. εστραγκόν αποξηραμένο αλάτι, πιπέρι 250 ml ξηρό κόκκινο κρασί 300 γρ. ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας (πασάτα) 80 γρ. κεφαλοτύρι, τριμμένο ...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com