188
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 130 γρ
- ζάχαρη 140 γρ
- αυγά 2 τμχ
- σταφίδες 170 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 280 γρ
- κορν φλέικς 80 γρ
Υλικά 130 γρ. βούτυρο αγελάδος 140 γρ. ζάχαρη καστανή, κρυσταλλική (όχι την υγρή με τη μελάσα) 2 αυγά, μεσαίου μεγέθους, κατά προτίμηση βιολογικά 170 γρ. σταφίδες της αρεσκείας σας 280 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 80 γρ. κορνφλέικς ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr