97
Υλικά
- χοιρινό 1.5 κιλ
- συκωτάκια 400 γρ
- σκόρδο 1 σκελ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- θυμάρι 1 τμχ
- δαφνόφυλλα 1 τμχ
- ψωμί 2 φέτ
- αλάτι 1 κσ
- πιπέρι 1 κσ
Υλικά 1,5 κιλό χοιρινό κρέας (ανάμεικτα σπάλα και λαιμός) 400 γραμμ. συκωτάκια πουλιών 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη 1/2 κ.γλ. γαρίφαλο 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1 κλαδάκι φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο 1 φρέσκο δαφνόφυλλο ψιλοκομμένο 2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί σε τρίμματα (ψίχουλα) 1/2 φλιτζ. μαυροδάφνη Πατρών ...
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr