70
Υλικά
- βούτυρο 100 γρ
- ζάχαρη άχνη 150 γρ
- αμύγδαλα 100 γρ
- κορν φλάουρ 1 κγ
- αυγά 2 τμχ
- αμυγδαλέλαιο 1 σταγ
- αμαρέτο 1 σταγ
- κρέμα ζαχαροπλαστικής 125 γρ
- ζύμη σφολιάτας 2 φύλλα
- κρόκοι 1 τμχ
- γάλα 125 ml
- ζάχαρη 30 γρ
- αλεύρι 20 γρ
- κρόκοι 1 τμχ
- βανίλια 0.5 κλων
Χρόνος ψησίματος : 45 λεπτά
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr