88
Υλικά
- φτερούγες κοτόπουλου 800 γρ
- μπαχαρικά -
- ελαιόλαδο 4 κσ
- πατάτες 4 τμχ
- κουρκουμάς 1 κσ
- αλάτι -
- θυμάρι 1 κσ
- ρίγανη 1 κσ
- μπαχάρι 1 κγ
- μπούκοβο 1 κγ
- κόλιαντρο 1 κγ
- τζίντζερ 1 κγ
- μαύρο πιπέρι 1 κγ
- κανέλα 0.5 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- κύμινο 0.5 κγ
- αλάτι 2 κγ
Φτερούγες κοτόπουλου, με αρωματικό άγγιγμα Τζαμάικας! Εύγευστο, εύκολο και οικονομικό πιάτο.Ψητές φτερούγες στο φούρνο, πολύ νόστιμες χάρις στο μείγμα των μπαχαρικών, το οποίο τους προσδίδει πικάντικη και εξωτική γεύση. Γίνονται εύκολα και συνδυάζονται τέλεια με Τηγανητές Πατάτες Φούρνου.Μη διστάσετε να τις καταναλώσετε με τα χέρια για μεγαλύτερη απόλαυση. Σε αυτό το πιάτο οι παρεκτροπές από το "savoir vivre στο τραπέζι" επιτρέπονται! Αν σας έπεισα με την περιγραφή της εισαγωγής, δοκιμάστε τις, σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε.εργασία: 20′χρόνος: 1h:00′πολύ εύκολο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es