by admin

Γλυκό Κουμ Κουάτ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Η ονομασία κουμκουάτ σημαίνει στα Κινέζικα χρυσό πορτοκάλι. Στην Ελλάδα καλλιεργείται κυρίως στην Κέρκυρα και στα άλλα Ιόνια νησιά. Ο καρπός του χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική, γίνεται γλυκό του κουταλιού και θαυμάσιο λικέρ. Σε γενικές γραμμές είναι μερακλίδικο γλυκό όσον αφορά την παρασκευή του. Παρόλα αυτά, το άρωμά του δικαιώνει τον κόπο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Περισσότερες συνταγές: γλυκό κουμ κουάτ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr