136
Υλικά
- χτένια 250 γρ
- πράσα 8 κσ
- χυμός πορτοκαλιού 280 ml
- τζίντζερ 1 κσ
- λευκό κρασί 150 ml
- βούτυρο 2 κσ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- σχοινόπρασο 3 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- σαλάτες φύλλα
- αβοκάντο 0.5 τμχ
Στη συνταγή ο συνδυασμός τους με το πορτοκάλι αναδεικνύει τη λεπτή γεύση τους, το τζίντζερ τους προσδίδει σπιρτάδα και ένταση με το άρωμά του ενώ το κρεμώδες αβοκάντο λειτουργεί συμπληρωματικά, δημιουργώντας μια φρέσκια αντίθεση που δένει το σύνολο. Απολαυστικό πιάτο που προδιαθέτει ευχάριστα και οπτικά, λόγω του ζεστού χρώματος....
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com