60
Υλικά
- συκώτι αρνίσιο 1 κιλ
- αντίδια 600 γρ
- ρύζι 1 φλιτζανάκι
- ελαιόλαδο 1 φλιτζανάκι
- φρέσκο κρεμμυδάκι 6 τμχ
- άνηθος 1 φλ
- αυγά 2 τμχ
- λεμόνι 1.5 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Ένα αποκλειστικά ελληνικό πιάτο που λατρεύουμε οι περισσότεροι και που για έναν παράξενο λόγο που κανένας δεν ξέρει, το τρώμε και το απολαμβάνουμε μόνο το βράδυ της Ανάστασης...
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr