68
Υλικά
- φασολάκια 500 γρ
- σκόρδο 3 σκελ
- τζίντζερ 6 φέτ
- ξύδι 3 κσ
- μέλι 1 γρ
- κουκουνάρι 40 γρ
- σταφίδες μαύρες 40 ματσ.
- ραπανάκια 5 τμχ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,500 γρ. κατεψυγμένα στρογγυλά φασολάκια Ifantis 3 σκελ. σκόρδο 6 φέτες πιπερόριζα (περίπου 2 εκ.) 3 κ.σ. κόκκινο ξύδι 1 κ.σ. μέλι 40 γρ....
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr