83
Υλικά
- βερίκοκο 1 κιλ
- ζάχαρη 700 γρ
- χυμός λεμονιού 0.25 κούπα/ες
- αρμπαρόριζα -
Αυτή τη φορά θα σας γράψω μια συνταγή για μαρμελάδα βερίκοκο, η οποία είναι μια τέλεια επιλογή για ένα δυναμωτικό και νόστιμο πρωινό. Στις παραδοσιακές συνταγές για μαρμελάδα χρησιμοποιούνταν ευρέως ένα μυρωδικό που ενδέχεται πολλοί να ξέρουν την αμπαρόριζα. Για όσους δεν την γνωρίζουν αν τολμήσουν να την δοκιμάσουν, θα αρωματίσετε τη μαρμελάδας σας με μοναδικό τρόπο.
Διάβασε τη συνταγή στο ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr