by admin

ΓΛΑΣΣΟ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ - GELATINA NEUTRA

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το γλασσο ζελατινης, ειναι ενα διαφανο γλασο, σαν πηχτο σιροπι, που χρησιμοποιειται ως επικαλυψη σε γλυκα με φρεκα φρουτα (οπως πχ οι ταρτες) και με κρεμες μπαβαρουαζ. Βοηθαει στο να μην στεγνωσει η επιφανεια του γλυκου και να διατηρει την γυαλιστερη, ελκυστικη του οψη. Μπορει να αρωματιστει με διαφορες αρωματικες ουσιες και μπορει να χρωματιστει με χρωματα ζαχαροπλαστικης.
Υπαρχει βεβαια και ετοιμο στο εμποριο, αλλα γιατι να μην το φτιαξουμε μονοι μας?
Η ποσοτητες που αναφερονται παρακατω, αρκουν για να καλυψουν μια τουρτα ή μια ταρτα με διαμετρο εως 28εκ.

Βαθμος δυσκολιας : ευκολο
Υλικα : 100ml νερο,
            85ml σιροπι γλυκοζης,
            35ml...

Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Γλάσα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com