175
Υλικά
- κατσικίσιο γάλα 750 ml
- ξινόγαλα 500 ml
- λεμόνι 1 τμχ
- αλάτι 0.5 κγ
Δεν θα μπορούσα με τίποτα να ζήσω χωρίς τ’ αγαπημένα μου αλμυρά πιάτα αλλά εύκολα θα ζούσα χωρίς γλυκά. Ε, τουλάχιστον για μια-δυο μέρες. Υπάρχει όμως κάτι που μπορείς να φτιάξεις το οποίο με τον κατάλληλο συνδυασμό, είναι ικανό να σου χαρίσει και αλμυρά και γλυκά πιάτα. Κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σ’ ένα κυρίως πιάτο όπως και σ’ ένα επιδόρπιο. Αυτό το κάτι είναι το chèvre, γνωστό και ως κατσικίσιο τυρί. [Chèvre σημαίνει κατσίκα στα γαλλικά]...
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com