66
Υλικά
- κανέλα ξύλο/α
- ζάχαρη 0.67 κούπα/ες
- μαγιά ξερή 1 φακ
- λάδι 1 φλιτζανάκι
- μαχλέπι 1 κγ
- μαστίχα Χίου 0.33 κγ
- βανίλια 2 τμχ
- λικέρ λεμόνι 1 σφην
- σταγόνες σοκολάτας 100 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλεύρι 850 γρ
Υλικά 1 ½ κούπα κανελόζουμο 2/3 της κούπας ζάχαρη 1 φακελάκι ξερή μαγιά 1 ½ φλιτζανάκι του καφέ λάδι 1 κ.γ. μαχλέπι,1/3 κ.γ. μαστίχα. 2 βανίλιες 1 σφηνάκι λικέρ λεμόνι 100 γ.μ. σταγόνες σοκολάτας 1 κ.γ. μπέικι 850 περίπου γ.μ. αλεύρι...
Διάβασε τη συνταγή στο cretatrapezomata.blogspot.com