93
Υλικά
- κοπανάκια 10 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 3 κσ
- αλάτι 1 κγ
- πιπέρι 0.5 κγ
- σάλτσα σόγιας 6 κσ
- κορν φλάουρ 1 κσ
- ζωμός κοτόπουλο 100 ml
- μέλι 130 γρ
- ξύδι 4 κσ
- sweet chilli sauce 2 κσ
- τζίντζερ 1 κγ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- χυμός λάιμ 1 κσ
- σκόρδο σε σκόνη 1 κσ
- βούτυρο 20 γρ
- σησαμέλαιο 1 κσ
- λάδι 1 κσ
Σας έχω ξαναπεί πόσο πολύ αγαπάμε οικογενειακώς την κινέζικη και γενικά την ασιατική κουζίνα.Οι μέρες που μαγειρεύω κινέζικα φαγητά, είναι οι μέρες που βλέπω πολλά χαμόγελα στα πρόσωπα των δικών μου και ακούω συζητήσεις του στυλ «η μαμά σήμερα μαγειρεύει κινέζικο» - «α τέλεια! Πότε θα είναι έτοιμο??» ή ακόμα και συζητήσεις του στυλ «η μαμά σήμερα μαγειρεύει κινέζικο, θέλεις να έλθεις σπίτι να φάμε? (τηλέφωνο σε φίλους ή φίλες)» - «έρχομαι τρέχοντας» και άλλα τέτοια.
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com