70
Υλικά
- φύλλο κανταΐφι 500 γρ
- καρύδια 400 γρ
- φρέσκο βούτυρο 250 γρ
- ζάχαρη 3 ποτ
- λεμόνι 1 φέτ
- γάλα 1 λτ
- κορν φλάουρ 6 κσ
- ζάχαρη 0.75 φλ
- κρόκοι 3 τμχ
- αλάτι -
- φρέσκο βούτυρο 0.5 κσ
- σαντιγί -
Υλικά για το καταΐφι
500γρ. καταίφι 400γρ. καρύδια (κοπανισμένα)
250γρ. βούτυρο φρέσκο (λιωμένο)
Υλικά για το σιρόπι
3 ποτήρια νερό 3 ποτήρια ζάχαρη
1 φέτα λεμόνι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr