59
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2.5 φλ
- βούτυρο 80 γρ
- ελαιόλαδο 100 γρ
- αυγά 1 τμχ
- στέβια 2 κσ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- γάλα 1.5 φλ
- άνθος αραβοσίτου 1 φακ
- στέβια 1 κσ
- ζάχαρη 1 κσ
- βανίλια 1 κγ
- αμυγδαλόπαστα 30 γρ
- εσάνς αμυγδάλου 2 σταγ
- αμύγδαλα 0.5 φλ
- αυγά 1 τμχ
- μέλι 3 κσ
- βανίλιες 8 τμχ
Τάρτα λοιπόν, αμυγδάλου με φρέσκιες βανίλιες, που ταυτόχρονα όμως ήταν κι' ένα γλυκό για όσους προσέχουν και αποφεύγουν την μεγάλη κατανάλωση ζάχαρης, καθώς αυτή, είχε εντελώς περιοριστεί στην συγκεκριμένη έκδοση κεράσματος....
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com