54
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 130 γρ
- ζάχαρη 30 γρ
- κακάο 30 γρ
- βούτυρο 120 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- μείγμα για γλυκά 1 κγ
- ζάχαρη 200 γρ
- γλυκόζη 40 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- βούτυρο 50 γρ
- κρέμα γάλακτος 100 ml
- εκχύλισμα βανίλιας 2 κγ
- κρέμα γάλακτος 250 ml
- κουβερτούρα 150 γρ
- σοκολατάκια 100 γρ
- βούτυρο 1 κγ
Εγώ πρόσθεσα στην κουβερτούρα και σοκολατάκια After Eight για να δώσω στην ganache το άρωμα της μέντας. Αν όμως δεν σας αρέσει η μέντα ή δεν βρίσκετε τα συγκεκριμένα σοκολατάκια τότε θα χρησιμοποιήσετε μόνο κουβερτούρα (250 γρ.).
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr