79
Υλικά
- μανιτάρια 15 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- τζίντζερ 2 φέτ
- σάλτσα στρειδιών 2 κσ
- σάλτσα σόγιας 2 κσ
- ρυζόκρασο 2 κγ
- σέρι 2 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
- ζωμός κοτόπουλο 0.33 φλ
- σησαμέλαιο -
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
Ένα καλό συνοδευτικό για κάρι με θαλασσινα.Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και 4 φύλλα κινέζικο λάχανο (bok choy), κομμένα σε μπουκιές. Βάζουμε τα κομμάτια του μίσχου στο γουόκ ακριβώς πριν από τα μανιτάρια και τηγανίζουμε για ½ λεπτό και μετά βάζουμε τα μανιτάρια. Τα κομμάτια των φύλλων μπαίνουν τελευταία, και τηγανίζονται ίσα-ίσα μόλις αρχίσουν να μαραίνονται και στη συνέχεια μπαίνει η σος. Το αποτέλεσμα είναι θαυμάσιο!
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr