102
Υλικά
- φύλλο κρούστας 0.5 κιλ
- φρέσκο βούτυρο 150 γρ
- μέλι 400 γρ
- ζάχαρη 2 κσ
- καρύδια 3 κσ
- καρύδια 0.5 κιλ
- ζάχαρη 2 κσ
- φρυγανιά 2 κσ
- κανέλα 1 κγ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κγ
Αυτά τα τυλιχτά «σαλιγκαράκια» τα Χριστούγεννα έκλεψαν την παράσταση! Όλοι τα λατρέψαμε και τα τιμήσαμε δεόντως! Πώς μπορούσαμε να τους αντισταθούμε, έτσι που τα βλέπαμε ροδοκόκκινα, τραγανά, μυρωδάτα και μελωμένα με επιτυχία;Ευχαριστώ θερμά την καλή μου Πηνελόπη από το Άρωμα Βανίλιας που μου έμαθε την τεχνική! Το μέλι έκανε θαύματα! Το φύλλο δεν μαλάκωσε, θρυμματιζόταν σε κάθε μπουκιά και αποκάλυπτε την υπέροχη γέμιση με τα αρώματά της!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com