by admin

Πώς φτιάχνουμε παραδοσιακή κρητική ξινομυζήθρα

No ratings yet

[cbxwpbookmarkbtn]

Υλικά

Η γεύση της παραδοσιακής ξινομυζήθρας είναι πιο πικάντικη από εκείνης που κυκλοφορεί στην αγορά. Και η υφή της πιο στεγνή , όχι τόσο κρεμώδης. Εμείς εδώ στην Κρήτη βρίσκουμε ακόμη τέτοια ξινομυζήθρα και όταν είναι επιτυχημένη είναι πραγματικά πολύ ιδιαίτερη.
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Συμβουλές

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com