69
Υλικά
- αμπελόφυλλα 60 τμχ
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- ρύζι καρολίνα 1 φλιτζανάκι
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 ματσ.
- μαϊντανός 1 φλ
- δυόσμος 1 φλ
- άνηθος 1 φλ
- λεμόνι 2 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- αυγά 1 τμχ
Υλικά συνταγής για τα ντολμαδάκια 60 αμπελόφυλλα φρέσκα 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 φλιτζ. ελληνικού καφέ ρύζι καρολίνα ή γλασσέ ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 φλιτζ. μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 φλιτζ. δυόσμο ψιλοκομμένο 1 φλιτζ. άνηθο ψιλοκομμένο 1 λεμόνι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr