66
Υλικά
- ρύζι γλασέ 200 γρ
- κορν φλάουρ 2 κγ
- γάλα φρέσκο 1 λτ
- κουβερτούρα γάλακτος 200 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
Πρόκειται για το κλασικό ρυζόγαλο, που μας έφτιαχναν οι μαμάδες μας όταν ήμασταν παιδιά, για απογευματινό γλύκισμα, ή και για εύκολο βραδινό.Αν μάλιστα του προσθέσουμε λίγη κουβερτούρα, τότε μεταμορφώνεται σ᾿ ένα υπέροχο σοκολατένιο γλυκό, που όμοιό του δεν υπάρχει!
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com