112
Υλικά
- λάδι 0.67 κούπα/ες
- ζάχαρη 1.67 κούπα/ες
- γιαούρτι 0.5 κεσεδάκι/α
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 κούπα/ες
- βανίλια 1 φακ
- πορτοκάλια 0.5 φακ
- αυγά 4 τμχ
- φαρίνα 1 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κακάο 4 κσ
- ζάχαρη 3 κσ
- καρύδα 5 κσ
Έπειτα από μια αρκετά μεγάλη απουσία,, είπα να επιστρέψω με μια γλυκιά αυνταγούλα παρόλο που το φετινό καλοκαιράκι, ήταν για διάφορους λόγους αρκετά δύσκολο. Κέικ λίγο απ΄όλα λοιπόν, και για να μην μακρηγορώ ας πάμε να το φτιάξουμε.
Διάβασε τη συνταγή στο cretatrapezomata.blogspot.com