87
Υλικά
- σπορέλαιο 120 γρ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- χυμός πορτοκαλιού 240 γρ
- αυγά 2 τμχ
- αλάτι 2 πρέζα/ες
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 400 γρ
- ζάχαρη 300 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1.5 κγ
- μαγειρική σόδα 1.5 κγ
- σοκολάτα 200 γρ
Υλικά συνταγής 120 γρ. σπορέλαιο 2 πορτοκάλια (βιολογικά – ακέρωτα) 240 γρ. χυμός πορτοκαλιού 2 μεγάλα αβγά 2 πρέζες αλάτι 400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο 300 γρ. ζάχαρη 1½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1½ κ.γ. σόδα μαγειρικής 200 γρ. σοκολάτα σε κομματάκια λίγη λιωμένη σοκολάτα για γαρνίρισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr