124
Υλικά
- ψωμί του τόστ 18 φέτ
- κεφαλοτύρι 150 γρ
- κιμάς μοσχαρίσιος 600 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- χυμός ντομάτας 2 φλ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- αυγά 4 τμχ
- γάλα φρέσκο 500 ml
- αλάτι -
- πιπέρι -
Αφράτο και χορταστικό σουφλέ που θα φτιάξουμε με φέτες από ψωμί του τοστ και μοσχαρίσιο κιμά. Τρώγεται ζεστό συνοδεία μιας δροσερής σαλάτας ή και σκέτο.Μερίδες: για ένα ταψάκι 28×26εκ.Χρόνος προετοιμασίας: 20mΧρόνος ψησίματος: 1:10 hΈτοιμο σε: 1:30 hΥλικά18 φέτες ψωμί του τοστ χωρίς κόρα
Διάβασε τη συνταγή στο www.madata.gr