60
Υλικά
- πατάτες 800 γρ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- γάλα φρέσκο 0.75 φλ
- αλάτι -
- άσπρο πιπέρι -
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- σχοινόπρασο 1 κσ
Ο καλός και φυσικός πουρές πατάτας πρέπει να είναι αφράτος, να στέκεται στο «ύψος» του και να είναι απαλός σαν βελούδο. Επίσης, ο πουρές χρειάζεται άφθονο αλάτι για να αναδειχθεί η γεύση της πατάτας, κρύο φρέσκο βούτυρο και ζεστό γάλα. Πάμε όμως να εφαρμόσουμε όλα αυτά για να έχουμε τον φυσικό πουρέ πατάτας...
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr