197
Υλικά
- χωριάτικο φύλλο 4 φύλλα
- φέτα 150 γρ
- μελιτζάνες 1 τμχ
- μπέϊκον 7 φέτ
- δυόσμος 1 κγ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- κρέμα βαλσαμικού 1 κσ
- δυόσμος 5 φύλλα
- ηλιέλαιο 500 ml
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- αλεύρι -
4 φύλλα χωριάτικα 150 γρ. φέτα 6-7 φέτες μελιτζάνας 6-7 φέτες μπέικον 1 κ.γ. δυόσμο ψιλοκομμένο 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά 1 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού με σύκο Kalamata Papadimitriou 4-5 φύλλα δυόσμου 500 ml ηλιέλαιο (για το τηγάνισμα) Ελαιόλαδο Αλάτι-πιπέρι Αλεύρι & νερό (για την αλευρόκολλα)
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr