134
Υλικά
- λάχανο 500 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- σέλερι 2 κλων
- καρότο 1 τμχ
- φινόκιο 0.5 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- μαγιονέζα 0.5 φλ
- στραγγιστό γιαούρτι 0.33 φλ
- μουστάρδα 1 κσ
- ξύδι 1 κσ
- ζάχαρη 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κρόκοι 1 τμχ
- μουστάρδα σε σκόνη 0.5 κγ
- χυμός λεμονιού 2 κγ
- ξύδι 1 κσ
500 γρ. λάχανο 4 φρέσκα κρεμμύδια τρυφερά και μικρά 2 κλωνάρια σέλερυ τρυφερά 1 μεγάλο καρότο 1/2 ρίζα φινόκιο 1 κόκκινη πιπεριά 1/2 φλ. μαγιονέζα 1/3 φλ. στραγγιστό γιαούρτι 2% 1 κ.σ μουστάρδα 1 κ.σ. ξύδι 1 κ.σ. ζαχαρη αλάτι πιπέρι Για τη σπιτική μαγιονέζα 1 κρόκο από ολόφρεσκο βιολογικό αβγό 1/2 κ.γ. αλάτι 1/2 κ.γ. σκόνη μουστάρδα 2 πρέζες ζάχαρη 2 κ.γ. φρέσκο χυμό λεμόνι 1 κ.σ. ξύδι
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr