34
Υλικά
- βούτυρο 2 φλ
- αλεύρι 4 φλ
- αμύγδαλα 2 φλ
- ζάχαρη 0.75 φλ
- κρόκοι 2 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1.5 κγ
- κονιάκ 1 φλ
- ζάχαρη άχνη -
ΥΛΙΚΑ 2φλ. βούτυρο 4φλ. αλεύρι 2φλ αμύγδαλο χοντροκομμένο (ασπρισμένα και ελαφρά καβουρδισμένο) 3/4 φλ. ψιλή ζάχαρη 2 κρόκοι 1 1/2 κ.γ. μπεικιν 1φλ. κονιάκ ή σταχτόνερο άχνη για το στόλισμα
Διάβασε τη συνταγή στο cookrevelatio.blogspot.com