54
Υλικά
- αλεύρι 1.5 κιλ
- λάδι 1.5 ποτ κρασ
- ζάχαρη 2 φλ
- μαγιά 60 γρ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- λευκό κρασί -
- κονιάκ 1 ποτ κρασ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- μανταρίνια 1 τμχ
- καρύδια 0.5 φλ
- αμύγδαλα 0.5 φλ
- σταφίδες 0.5 φλ
- γλυκάνισο -
- γαρύφαλλο -
- κανέλα -
- ζάχαρη άχνη -
Υλικά1 ½ κιλό αλεύρι φούρνου1 ½ ποτηράκι του κρασιού λάδι,2 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη,60 γραμμ. μαγιά½ κουταλάκι του γλυκού σόδα,κρασί άσπρο1 ποτηράκι του λικέρ κονιάκφλούδες πορτοκαλιού και μανταρινιού,½ φλιτζ. του τσαγιού καρύδια και αμύγδαλα,½ φλιτζ. του τσαγιού σταφίδες ξανθέςλίγο γλυκάνισο γαρίφαλα και κανέλλα κοπανισμέναλίγη άχνη για πασπάλισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr