67
Υλικά
- ασπρομανίταρα 500 γρ
- μανιτάρια πορτσίνι 50 γρ
- πατάτες 3 τμχ
- βούτυρο αγελάδος 2 κσ
- αλάτι -
- μαύρο πιπέρι -
- σκόρδο 1 σκελ
- λάδι τρούφας -
- κόλιανδρο -
Τελευταία με κατηγορούν (πολλοί και πολύ) ότι ggrρίζω. Σε τούτη τη συνταγή θα το κάνω, χωρίς φόβο, με περίσσιο πάθος! Αυτή η συνταγούλα βγήκε σε πολύ τρυφερή στιγμή, όταν προσπαθούσα να εντυπωσιάσω τον Ιταλό μέγα επαγγελματία μάγειρα και (τότε) υποψήφιο πεθερό μου. Έχει πολύ αγάπη μέσα της και έτσι σας την παραθέτω, με αγάπη...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr