227
Υλικά
- ταλιατέλες 500 γρ
- πένες 500 γρ
- φιογκάκια 500 γρ
- λινγκουίνι 500 -
- πάστα τρούφας 90 γρ
- φρέσκο βούτυρο 70 γρ
- γάλα φρέσκο 2 φλ
- παρμεζάνα 5 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μαϊντανός -
Υπέροχη μακαρονάδα για τους λάτρεις της τρούφας που (και) σε αυτήν την συνταγή χρησιμοποιείται με την μορφή πάστας. Ένα πιάτο της ώρας που τρώγεται μόλις ετοιμαστεί όπως όλες οι μακαρονάδες, προτού κρυώσει και σφίξει η κρέμα και (εν προκειμένω) μειωθεί η ένταση της γεύσης της τρούφας
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr