206
Υλικά
- αμύγδαλα 150 γρ
- ζάχαρη άχνη 150 γρ
- ασπράδι 150 γρ
- ζάχαρη 40 γρ
- τυρί κρέμα 250 γρ
- λευκή σοκολάτα 200 γρ
- κρέμα γάλακτος 150 γρ
- λοβός βανίλιας 0.5 τμχ
- φράουλες 250 γρ
- κρέμα βαλσαμικού 5 κσ
150 γρ. αμύγδαλο σε σκόνη 150 γρ. ζάχαρη άχνη 150 γρ. ασπράδια αβγού 40 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 250 γρ. Αrla φρέσκο τυρί κρέμα 200 γρ. λευκή σοκολάτα 150 γρ. Arla κρέμα γάλακτος ½ λοβό βανίλιας 250 γρ. φράουλες 4-5 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού φράουλα Kalamata Papadimitriou Ζάχαρη άχνη
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr