111
Υλικά
- φακές 250 γρ
- ρύζι blue bonnet 1 φλ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- μανιτάρια πορτσίνι 30 γρ
- μανιτάρια αγάρικα 100 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- μαϊντανός 0.5 φλ
- κύμινο 1 πρέζα/ες
Υλικά συνταγής 250γρ. φακές 1 φλιτζ. ρύζι μπονέτ 2½ φλιτζ. νερό ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 30γρ. μανιτάρια βολίτες (ή πορτσίνι ) αποξηραμένα 100γρ. μανιτάρια αγάρικα σε φέτες (φρέσκα) 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε φέτες ½ φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένα φύλλα αλάτι πιπέρι 1 πρέζα κύμινο βινεγκρέτ πορτοκαλιού
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr