78
Υλικά
- ασπράδι 3 τμχ
- κρόκοι 2 τμχ
- βρώμη 4 κσ
- σιτάρι 2 κσ
- ζαχαρίνη 2 κσ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- βανίλια 0.5 τμχ
- εσάνς πικραμύγδαλου 1 κγ
- τυρί κρέμα 500 γρ
- γιαούρτι 1 τμχ
- αυγά 2 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- ζαχαρίνη 5 κσ
Υλικά Για το παντεσπάνι 3 ασπράδια 2 κρόκους 4 κουταλιές σούπας βρώμη 2 κουταλιές σούπας σιτάρι 2 κ.σ. γλυκαντικό 1 κ.γ. bakin powder 1/2 φιαλίδιο βανίλια σκόνη 1 κ.γ. άρωμα Vahine πικραμύγδαλο Για την κρέμα 500γρ κρέμα τυρί(απ'το δικό μας) 1 γιαούρτι 0-2% 2 αυγά Χυμό ενός λεμονιού Ξύσμα ενός λεμονιού 5 κσ γλυκαντικό ή κατα προτίμηση
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr