72
Υλικά
1 κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής γύρω στο 1-1/2 κιλό 1/4 φλ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. μίγμα βοτάνων, ρίγανη, θυμάρι, δεντρολίβανο ανθός αλατιού φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 σκ. πολτοποιημένο σκόρδο ή λίγο αποξηραμένο σκόρδο 1 μικρό λεμόνι 1 κεφάλι σκόρδο 1 κιλό φρέσκες πατάτες νέας σοδειάς 1/4 φλ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. βούτυρο Ηπείρου λιωμένο ανθός αλατιού
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr