87
Υλικά
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- καρύδα 2 φλ
- γάλα φρέσκο 0.5 φλ
- βούτυρο 1 κσ
- κανέλα 1 τμχ
- φιστίκι Αιγίνης 0.33 φλ
- σταφίδες μαύρες 2 κσ
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 2 φλ. καρύδα τριμμένη ½ φλ. γάλα φρέσκο 1 κ.σ. βούτυρο Lurpak 1 ξύλo κανέλλας 1/3 φλ. φιστίκια Αιγίνης 2 κ.σ. σταφίδες μαύρες ψιλές Καρύδα τριμμένη (για το πασπάλισμα)
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr