99
Υλικά
- αυγά 8 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- μπέϊκον 200 γρ
- κολοκύθια 1 κούπα/ες
- γραβιέρα 1 κούπα/ες
- γάλα εβαπορέ 1 κούπα/ες
- θυμάρι 1 κσ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- κολοκυθοανθοί 8 τμχ
Αυτή τη φορά ενέδωσα στο μπέικον και το συνδύασα και με τα αγαπημένα μου κολοκυθάκια που πλέον μπήκαν στην εποχή τους. Το είχα ξαναπεί, σε παλαιότερη ανάρτηση, ότι λατρεύω αυτό το λαχανικό σε κάθε του μορφή. Θεωρώ ότι το κολοκύθι ταιριάζει πολύ με το αυγό και συχνά στην ομελέτα το προσθέτω τριμμένο. Δημιουργεί μια ωραία, τύπου, κρέμα όταν βράζει και χάνει τα υγρά του και προσδίδει μια φρεσκάδα στο τελικό αποτέλεσμα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cookika.com