61
Υλικά
- πατάτες 6 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- μουστάρδα 1 κσ
- φύλλο σφολιάτας 0.5 φύλλα
- κρόκοι 1 τμχ
- προσούτο 10 φέτ
- τυρί κρέμα 100 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- βούτυρο 120 γρ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- ρίγανη 2 κλων
- ελαιόλαδο 60 ml
6 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
4 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
1 ΠΡΑΣΟ
1 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ & ΘΥΜΑΡΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU
½ ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
1 ΚΡΟΚΟ ΑΒΓΟΥ
10 ΦΕΤΕΣ ΠΡΟΣΟΥΤΟ FERRANO IFANTIS
100 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
200 ML ARLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ LIGHT ΜΕ 36% ΛΙΠΑΡΑ
120 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1/2 ΛΕΜΟΝΙ
2 ΚΛΩΝ. ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ
10 ΦΥΛΛΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ
60 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
4 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
1 ΠΡΑΣΟ
1 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ & ΘΥΜΑΡΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU
½ ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
1 ΚΡΟΚΟ ΑΒΓΟΥ
10 ΦΕΤΕΣ ΠΡΟΣΟΥΤΟ FERRANO IFANTIS
100 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
200 ML ARLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ LIGHT ΜΕ 36% ΛΙΠΑΡΑ
120 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1/2 ΛΕΜΟΝΙ
2 ΚΛΩΝ. ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ
10 ΦΥΛΛΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ
60 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr