116
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2.5 φλ
- κακάο 1 κσ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- αλάτι 1 κγ
- ζάχαρη 2 φλ
- αυγά 2 τμχ
- ηλιέλαιο 0.5 φλ
- ξινόγαλα 1 φλ
- ξύδι 1 κσ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- χρώμα ζαχαροπλαστικής 20 γρ
- τυρί κρέμα 250 γρ
- βούτυρο 250 γρ
- ζάχαρη άχνη 6 φλ
Αυθεντική συνταγή red velvet cake από τον αμερικάνικο νότο. Τόσο αφράτο, με όση υγρασία πρέπει να έχει το παντεσπάνι και με κρέμα μοναδική. Δοκιμάστε το όλοι!
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr